REACTIVACIÓ DE L’ASSOCIACIÓ DE PROPIETARIS DEL PAE SANTIGA

20 de octubre de 2024

El Polígon de Santiga de Barberà del Vallès es prepara per a una nova etapa de dinamització empresarial gràcies a l’impuls col·laboratiu liderat per l’Associació de Propietaris i Comerciants d’Indústries i Serveis (APCIS) i l’Ajuntament de Barberà, en el marc del conveni signat entre la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC) i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Aquest projecte de dinamització busca potenciar el disseny i implementació de projectes de millora del teixit empresarial del Polígon de Santiga, tot promovent la col·laboració entre el sector públic i privat,  més enllà de la Comunitat de Propietaris existent, i oberta a totes les empreses de Santiga, siguin aquestes propietàries com arrendatàries.

L’Ajuntament de Barberà, juntament amb l’APCIS, l’AMB i la UPIC, han estat claus en impulsar iniciatives que busquen millorar les infraestructures, els serveis empresarials i l’atractiu del Polígon de Santiga per a noves inversions. 

Amb aquesta acció conjunta, Barberà del Vallès reafirma el seu compromís amb el creixement econòmic i la sostenibilitat del seu territori, fent del Polígon de Santiga un referent industrial innovador dins del marc metropolità.

volver a actualidad