DIAGNOSI DE LES INFRAESTRUCTURES BÀSIQUES DEL POLÍGON DE CAN MASCARÓ A LA PALMA DE CERVELLÓ

20 de October de 2024

L’Ajuntament de la Palma de Cervelló, amb el suport de l’ACEP (Associació de Comerciants i Empresaris de La Palma), ha impulsat una diagnosi preliminar de les infraestructures bàsiques del polígon industrial de Can Mascaró, amb la col·laboració de la UPIC i l’enginyeria OUA CIAE. L’objectiu d’aquest estudi és identificar les necessitats de millora i actualització de les infraestructures d’aquest espai empresarial, amb la finalitat de potenciar la seva competitivitat i garantir un desenvolupament sostenible en el futur.

La diagnosi inclou una anàlisi exhaustiva de les infraestructures clau del polígon, com ara el sistema de subministrament d’aigua, la xarxa de sanejament, l’accessibilitat viària, l’enllumenat públic i les telecomunicacions. L’estudi també contempla la situació de les zones verdes i la gestió dels residus, així com la seva integració amb l’entorn urbà de la Palma de Cervelló.

L’enginyeria OUA CIAE ha aportat el seu coneixement tècnic per dur a terme aquest estudi, proporcionant una anàlisi detallada que inclou recomanacions específiques per a la millora de les infraestructures. El principal objectiu ha estat garantir que les instal·lacions del polígon siguin adequades per a les necessitats actuals de les empreses i que responguin als nous reptes de sostenibilitat i eficiència energètica.

Des de l’Ajuntament de la Palma de Cervelló es destaca la importància d’aquesta diagnosi, que servirà de base per sol·licitar un ajut a la convocatòria del Programa Sectorial de Millora de Polígons industrials de la DIBA 2025-2028, oberta fins el 31 d’octubre.

back to News