SEGELLEM LA COL•LABORACIÓ AMB LA XATIC

28 de July de 2024

El passat 26 de juliol vam signar formalment el conveni de col•laboració amb la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) a la Masia Freixa de Terrassa, seu de l’entitat.

Hem volgut, doncs, formalitzar una relació de treball i suport mutu que es va endegar ja fa dos anys i que ara han rubricat el nostre President, en Carles Guilera i Poch, i el vicepresident de la XATIC, en Josep Forn i Cadafalch.

Entre els acords establerts destaquem la promoció de la participació dels nostres associats en iniciatives com el programa Indústria Viva i esdeveniments com la Setmana del Turisme Industrial a Catalunya, com l’endegada l’octubre del 2023 pel nostre associat AEM (Associació d’Empresaris de Manlleu) en col•laboració molt estreta de l’Ajuntament de Manlleu en l’activitat del BUS A CEGUES.

Estem convençuts que cal apropar la societat al nostre teixit industrial i amb la XATIC continuarem treballant per impulsar projectes en aquesta línia com l’organització de jornades de portes obertes d’empreses als nostres PAE.

De moment, però, visiteu el seu web ACTIVITATS XATIC i gaudiu del nostre patrimoni aquest estiu!

back to News